Niarn tager livet af sig selv - men Niels lever

Niarn er død. Men manden bag, Niels Roos, lever og er kommet ovenpå efter misbrug og depression. Det skriver han i et afskedsbrev, som BT har offentliggjort.

- Søndag d. 23. juni 2013 blev jeg indlagt på Hvidovre Hospital, med betændelse i bugspytkirtlen, forårsaget af et længerevarende alkohol og stofmisbrug. Jeg var i livsfare og blev flyttet til intensiv, hvor jeg tilbragte 10 dage, hvorefter jeg blev overført til Gastroenheden og tilbragte yderlige 20 dage, indtil jeg blev udskrevet d. 24. juli, skriver Niels Roos.

Læs også: ANR fyrer rapperen Niarn - se teaser for Niarns nye single

Efter indlæggelsen var han ædru og clean for første gang i årevis - men ædrueligheden blev ledsaget af en depression, da han var vant til at dæmpe de mærke tanker med rusmidler.

- For at gøre det kort, så har jeg det bedre, end jeg har haft det i rigtig mange år. Men der er stadig et problem. Niels overlevede på det hospital, men det gjorde Niarn ikke. Han døde, skriver Niels Roos.

Han slutter karrieren som Niarn med et opsamlingsalbum og en turne. Herefter vil han fortsat lave musik, men ikke som Niarn.

- Misforstå mig ikke, jeg elsker Niarn af hele mit hjerte. Niarn har aldrig været en fiktiv person, han er skabt af alt det negative, alt det destruktive, alt det dystre, der levede i mig i så mange år, men som nu så småt er ved at forsvinde, skriver Niels Roos.

 

Dagens Gossip