Nicki Bille afviser at have alkoholproblem

Nicki Bille kan igen spille fodbold for Rosenborg. Men det bliver med kravet om, at han holder sig væk fra alkohol på ubestemt tid.

Det har den norske klubs ledelse forlangt efter den seneste hændelse i sidste uge, hvor Nicki Bille Nielsen blev anholdt i København og sigtet for vold mod tjenestemand.

Tidligere har Nicki Bille hævdet, at han ikke var beruset, da han blev anholdt. Men han accepterer torsdagens krav fra Rosenborg om ikke at drikke alkohol.

- Det, synes jeg, er helt fint. Det er ikke noget problem for mig, selv om jeg ikke har et alkoholforbrug, som er større end det, der er normalt, siger Nicki Bille til norske Adresseavisen.

Angriberen mener ikke, at han havner i uheldige situationer, når han drikker alkohol.

- Nej, det er ikke sådan, at jeg er ustyrlig, hver gang jeg drikker. Men jeg er havnet i nogle ophedede situationer, det er jeg, erkender Nicki Bille.

- Jeg er enig i, at det kan se sådan ud. Men det har jeg altså ikke. Jeg har ikke et alkoholproblem, siger danskeren.

På torsdagens pressemøde kyssede han logoet på sin Rosenborg-trøje med beskeden om, at han elsker klubben og ser frem til fredagens træning.

- Nu ser jeg frem til at komme tilbage til træning, og jeg glæder mig til at spille for vores fantastiske fans. Jeg elsker at være her, og jeg synes, vi har fundet en god løsning, siger han.

Nicki Bille føler sig uskyldig i sagen, men vil ikke snakke i detaljer om forløbet i fredags, da han blev anholdt. Han er bare glad for at kunne spille fodbold igen.

- Det er selvfølgelig en lettelse. Jeg føler mig uskyldig i den hændelse, som skete, og jeg er glad for, at klubben støtter mig. Jeg har savnet at spille fodbold og er utrolig glad for at være tilbage, siger Nicki Bille.

/ritzau/

 

Dagens Gossip