Nicki Bille klager over politiet

Nicki Bille Nielsen klager til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) over anholdelsen i København natten til langfredag, oplyser fodboldspillerens advokat Peter Berg.

- Man har et system i Danmark, hvor man i sådanne sager kan klage til en bestemt myndighed. Det har vi nu gjort, fordi vi mener, at Nicki Bille blev uretfærdigt behandlet under anholdelsen, siger Peter Berg til norske Adresseavisen.

Den 26-årige Rosenborg-angriber blev anholdt af to betjente for at have sparket til en parkeringsautomat i det indre København.

Efterfølgende er Nicki Bille blevet sigtet for vold mod tjenestemand, fordi han angiveligt har bidt en politibetjent i armen.

Nicki Bille nægter sig skyldig i sagen og klager nu i stedet over politiets håndtering af situationen.

Den danske landsholdsspiller mener, at politiet optrådte kritisabelt under anholdelsen, og det skulle flere vidners videoer til episoden angiveligt bekræfte.

Torsdag blev Nicki Bille taget til nåde af sin norske klub Rosenborg, som har ladet danskeren træne med igen fredag i Trondheim. Inden da var han udelukket fra træning og kampe på grund af sagen.

/ritzau/

 

 

 

 

 

Dagens Gossip