Nicklas Bendtner kommer alligevel med mod Serbien

Nicklas Bendtner kommer alligevel med, når det danske fodboldlandshold på fredag møder Serbien i EM-kvalifikationen og fire dage senere skal op imod Rumænien i en testkamp.

Landstræner Morten Olsen har lørdag eftermiddag udtaget de sidste seks spillere til truppen, og her er Wolfsburg-angriberen i blandt.

Bendtner var ellers vraget i første omgang, efter at det på det seneste har været småt med spilletid i den tyske klub.

Torsdag aften gjorde angriberen dog comeback for Wolfsburg i Europa League og kvitterede med sine første to scoringer for klubben, da Krasnodar blev slået 5-1.

Det har åbenbart været nok til at overbevise Olsen om, at hans førsteangriber er i form til landsholdet, hvor han - ifølge landstræneren - ikke længere er selvskrevet, når han ikke får mere spilletid på klubniveau.

Landstræner Olsen kan samtidig glæde sig over, at højrebacken Lars Jacobsen er blevet klarmeldt efter at have siddet ude i de seneste uger i den franske klub Guingamp.

Dermed snupper Jacobsen pladsen i truppen for næsen af Daniel Wass, der stod klar, hvis den 35-årige forsvarer måtte melde forfald.

Der er to helt nye navne med blandt de seks, Olsen har udtaget: Guingamp-målmanden Jonas Lössl, der senest reddede et straffespark i Europa League, er blevet belønnet med en landsholdsplads, og også AaB's kantspiller Nicolaj Thomsen kan få debut på A-landsholdet.

De to sidste pladser går til gamle kendinge fra Superligaen. AaB's anfører Rasmus Würtz skal skabe konkurrence til William Kvist på den defensive midtbane, mens FC Midtjyllands Morten "Duncan" Rasmussen kan forsøge at tilspille sig en plads i angrebet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip