Nicklas Helenius vender hjem til Aalborg

09/07/2014 17:11

admin

Nyheder

Mest læste i dag

De forsvarende danske fodboldmestre, AaB, får markant angrebsforstærkning til den nye sæson, der starter om halvanden uge.

AaB meddeler onsdag, at klubben henter sin tidligere angrebsprofil Nicklas Helenius hjem fra den engelske klub Aston Villa på en lejeaftale, der løber til 30. juni næste år.

- Det har været et stort ønske for både Nicklas og AaB at blive genforenet, og det er glædeligt, at der nu er en aftale på plads, siger sportschef Allan Gaarde til AaB's hjemmeside.

- Vi ved, hvad Nicklas bidrager med i form af stor målfarlighed, og med hans tilkomst bliver vores offensiv både endnu bedre og endnu bredere, siger han.

Nicklas Helenius blev solgt fra AaB til Aston Villa sidste sommer, men hans tid i Birmingham-klubben har ikke været nogen udpræget succes.

Spilletiden har været begrænset, og i løbet af foråret stod det klart, at den lange forward var langt fra startopstillingen.

Det er derfor, Helenius nu vender tilbage til AaB, som i mellemtiden har vundet mesterskabet og nu står foran kvalifikationskampe til Champions League.

- Det har i den seneste tid været en drøm for mig at vende hjem til AaB, og jeg er fantastisk glad for, at det er faldet på plads, siger Nicklas Helenius.

- Jeg kender spillestilen, som flot er blevet videreudviklet i mesterskabssæsonen, og jeg ser frem til igen at være en del af truppen i AaB, hvor jeg kan bidrage med mål og assists.

- AaB råder i forvejen over nogle dygtige angribere, og jeg er bevidst om, at der bliver hård konkurrence om pladserne, men det er kun med til at gøre os alle bedre, så AaB forhåbentlig kan få en ny flot sæson, siger Nicklas Helenius.

AaB rådede i sidste sæson over Rasmus Jönsson til pladsen som frontangriber, men svenskerens lejemål er udløbet, og derfor har nordjyderne været på jagt efter en afløser.

/ritzau/