Nicolai Jørgensen: Jeg er klar til at starte inde

FC Københavns offensive profil Nicolai Jørgensen har været væk fra startopstillingen i en længere periode, men er nu oppe i omdrejninger igen. Jørgensen ville gerne være startet inde i lørdagens 1-1-kamp ude mod Sønderjyske.

- Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med at starte på bænken, men jeg respekterer, at Ståle Solbakken ikke ville ændre på holdet efter sejren over Brøndby, og der er ingen sure miner, siger Nicolai Jørgensen.

Han har været hårdt plaget af skader og deraf manglende kampform, men han føler selv, han er ved at være dér, hvor han skal være for at gøre en forskel for FCK over en hel kamp.

- Jeg kæmper hårdt hver dag på træningsbanen og håber selvfølgelig på, at jeg snart er tilbage i startopstillingen, for jeg er klar til at spille fra start og til at spille 90 minutter, siger Nicolai Jørgensen.

Manager Ståle Solbakken fortæller, at Nicolai Jørgensen er ved at være oppe i gear og presser på til en plads i startopstillingen.

- Han er tæt på at være klar til startopstillingen, men han har været meget skadet, så vi passer på ham. Han får mere og mere spilletid, og han kunne meget vel være i spil til startopstillingen i den næste kamp, siger Solbakken.

FCK kunne godt bruge Nicolai Jørgensens offensive kvaliteter i jagten på topholdene efter en utilfredsstillende sæsonstart.

- Vi ville gerne have haft fem-seks point mere, end vi har nu, men vi er på rette vej, og der er god dynamik i spillet, siger Ståle Solbakken.

FCK møder Esbjerg på hjemmebane i næste spillerunde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip