Nicolai Jørgensen nærmer sig topformen i FCK

Igen i denne sæson har skader drillet Nicolai Jørgensen, men en af FC Københavns vigtigste offensive kort nærmer sig topformen.

Det er godt nyt for FCK-manager Ståle Solbakken, hvis mandskab torsdag aften får besøg af belgiske Club Brugge i Europa Leagues gruppespil.

- Jeg er ved at nærme mig de 100 procent. Jeg har efterhånden spillet mange kampe på det seneste, og det ser godt ud. Jeg bygger hele tiden på, så jeg er tilfreds med udviklingen, siger Nicolai Jørgensen.

I søndagens 1-1-kamp i Telia Parken mod Sønderjyske i Superligaen spillede han for første gang i lang tid alle 90 minutter. Det blev også til et mål, og faktisk har Nicolai Jørgensen scoret i sine seneste to superligakampe.

FCK har i denne sæson haft svært ved at score mål, men Nicolai Jørgensen føler sig ikke som frelseren, alle har ventet på i den københavnske storklub.

- Det ligger til mit spil, at jeg er udfordrende og søger målene, så det er ikke noget pres for mig. Det eneste pres, som er på mig, er det, jeg lægger på mig selv, siger han.

Selvom han er ved at være i topform, er han ikke ked af, at den lange vinterpause nærmer sig.

- Jeg kan bygge på i ferien og i vores opstart. Vinterpausen kan til gengæld komme ubelejligt for holdet, hvis vi fortsætter som nu.

- For mig bliver det hårdt arbejde. Der bliver ikke tid til 100 procent ferie, måske en uge, og så hedder det genoptræning, siger Nicolai Jørgensen.

Torsdagens kamp begynder klokken 19. FCK har fire point i gruppe B efter tre kampe. Torino topper med syv point foran Club Brugge med fem point. HJK Helsinki er bundprop med nul point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip