Nicolai Jørgensen om hævnakt: Jeg lod mig rive med

FC København tabte søndag aften hele 0-3 i Randers i Superligaen. Kampen blev især i anden halvleg præget af hårdt spil og ophedede temperamenter.

Det var generelt en hård kamp for FC København, der udover at tabe 0-3, fik to spillere skadet i første halvleg og et direkte rødt kort til sidst.

- Vi kommer aldrig rigtigt i gang, og det bliver en meget frustrerende kamp for os, synes jeg. Jeg lader mig også selv rive med og bliver alt for hidsig undervejs i kampen, siger Nicolai Jørgensen.

Jørgensen havde flere situationer med Randers’ Kasper Fisker, der endte med, at Jørgensen sparkede ud efter sin modstander.

- Vi har mange hårde dueller, og til sidst sparker jeg bare ud efter ham. Det skal man selvfølgelig ikke, men det er sådan noget, man kun gør én gang forhåbentligt. Linjevogteren ser den og vurderer, at vi er lige gode om den, og det er jeg enig i.

FC Københavns træner Ståle Solbakken var naturligvis skuffet og frustreret efter kampen.

- Det var en frustrerende kamp for os, fordi vi hele tiden måtte lave ændringer på holdet. Vi får to tidlige skader og kommer bagud, og så føler vi, at alt er i mod os.

- Vi mister klart disciplinen, efter vi kommer bagud 0-2. Der forsvandt fokus for spillerne, og så kunne vi aldrig komme tilbage i kampen. Det skal vi arbejde på, men vi skal hurtigt videre, for vi har en meget vigtig kamp allerede på torsdag, siger træneren.

Det er i DBU Pokalen, at FC København næste gang skal i aktion mod Esbjerg torsdag.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip