Niels Frederiksen tager et år mere i Esbjerg

Få timer inden, at Esbjerg fB lukker efterårssæsonen af med en kamp mod FC Nordsjælland, fortæller klubben i en pressemeddelelse, at man har forlænget aftalen med Niels Frederiksen.

Den tidligere Lyngby-træners kontrakt udløb egentlig til sommer, men parterne har forlænget den med et år, så den nu gælder til sommeren 2016.

- Niels har i flere henseender vist fine resultater, i særdeleshed i Europa League.

- Han har formået at stabilisere en trup med mange udskiftninger over kort tid, og han har evnet at integrere nye spillere og bygge oven på EfB’s i forvejen attraktive måde at spille fodbold på, siger direktør Søren Poulsen blandt andet i en pressemeddelelse.

For Niels Frederiksen har det været afgørende, at der er langsigtede perspektiver i Esbjerg, hvis U17- og U19-hold er i fremgang.

- EfB har fortsat et stort potentiale, der gør det rimeligt at tro på, at vi kan skabe endnu bedre resultater.

- Klubben har en sund økonomi og en spillertrup med mange unge, talentfulde spillere, som nyder godt af, at det er en central del af strategien at bruge dem og videreudvikle dem til større opgaver, siger han i pressemeddelelsen.

Den igangværende sæson begyndte ikke alt for godt for vestjyderne, men efter en god periode er holdet fri af nedrykningspladserne og kan med en sejr over FCN spille sig op på sjettepladsen i tabellen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip