Per Nielsen: Brøndby har lavet et scoop med Elmander

For en gammel Brøndby-spiller som Per Nielsen er Johan Elmanders tilbagevenden til klubben gode nyheder.

Det kan løfte Brøndby mod tidligere tiders storhed, mener den tidligere krumtap i forsvaret, som nåede at spille sammen med svenskeren i årene 2004-2006.

- Det viser, at Brøndby er på rette spor igen og forhåbentlig på vej til gamle storhedstider. Og det er noget af et scoop, at de får Elmander tilbage. Det kan alle, der holder med Brøndby, kun være meget tilfredse med, siger Per Nielsen.

Brøndby blev sidste sæson nummer fire efter en årrække med dårlige resultater. Og nu er Brøndby yderligere styrket, vurderer Per Nielsen.

- Det går den rigtige vej. Og det sender klubben også et signal om ved at hente nogle store navne tilbage i klubben. Og det var også det klubben gjorde tidligere, hvor klubben vandt mesterskaber og fik succes.

- Så jeg synes, at det ser ganske fornuftigt ud, siger Per Nielsen.

Brøndby-legenden husker Elmander for sin evne til at løfte et helt hold, som da Brøndby vandt det danske mesterskab i 2005.

- Johan var først og fremmest en, som fightede røven ud af bukserne i 90 minutter og gjorde det utroligt let for sine medspillere og svært for sine modspillere.

- Han var en svær spiller at stå overfor. Han var en rigtig holdspiller. Og det er han jo stadigvæk, det har vi set de sidste mange år, siger Per Nielsen.

Elmander er blevet 33 år, men som type har han ikke forandret sig. Dog skal man ikke forvente, at han bliver topscorer i Superligaen, påpeger Per Nielsen.

- Hvis man regner med at få en mand, som scorer 20 mål på en sæson, så tror jeg, at man regner forkert. For det gør han nok ikke.

- Men han vil lægge op til en masse mål, og han vil skabe masser af chancer og plads. Og han vil komme med en masse energi og løbearbejde.

- Jeg så nogle kampe med ham på det svenske landshold for ikke så lang tid siden. Og han har i hvert fald den samme energi, og det er først og fremmest den, Brøndby vil få meget glæde af, lyder det fra Per Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip