Nigerias træner: Messi er fra en anden planet

Nigeria er klar til 1/8-finalen ved VM, men nigerianerne måtte have hjælp af Bosnien for at klare skærene i sidste spillerunde i Gruppe F.

Bosnien vandt nemlig 3-1 over Iran, og så betød det ikke noget, at Nigeria tabte med 2-3 til Argentina, hvor Lionel Messi viste storform med to flotte scoringer i første halvleg.

Nigerias træner Stephen Keshi har da også kun roser til overs for målmaskinen fra Barcelona efter kampen i Porto Alegre.

- Messi er en utrolig spiller. Det kan du ikke tage fra ham. Han er så talentfuld. Der er andre spillere i den argentinske trup, der er stærke, men Messi er fra Jupiter, siger Stephen Keshi ifølge nyhedsbureauet dpa.

Trods nederlaget er Nigeria altså klar til knald-eller-fald-kampene for første gang siden VM i 1998, hvor vestafrikanerne tabte 1-4 til Danmark i 1/8-finalen.

- Jeg er beæret og meget glad for, at det gik vores vej. Jeg vil gerne takke vores fans for opbakningen, lyder det fra Stephen Keshi.

Hans mandskab skal i næste runde møde vinderen af Gruppe E, hvilket efter alt at dømme bliver Frankrig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip