Niklas Landin ny anfører for herrelandsholdet

Det bliver Niklas Landin, der fremadrettet kommer til at fungere som anfører for det danske herrelandshold i håndbold. Den oplysning kom Ulrik Wilbek med på mandagens spillermøde under førstedagen af træningslejren i Ringsted.

Landin, der trods sin unge alder på blot 23 år allerede nu har spillet 78 landskampe for Danmark, kommer ikke til at bære et decideret anførerbind i og med, at anførertitlen formelt er afskaffet i international håndbold, men han vil både internt og eksternt komme til at optræde som gruppens leder.

Siden sin A-landsholdsdebut i Graz mod de østrigske værter i Interwetten Cup i november 2008, har Landin deltaget ved fem store slutrunder og han har en enkelt scoring på samvittigheden – nemlig da han kom på scoringstavlen i Danmarks nederlag til Serbien i den indledende runde ved EM i 2012. En kamp, Danmark trods keeperens scoring tabte 24-22.

Forud for A-landsholdskarrieren har den nuværende Rhein-Neckar Löwen målmand stået 40 U-landskampe og 40 Y-landskampe for Danmark.

 

 

Dagens Gossip