Nina fandt en kæmpeedderkop i bruseren

Er du, som så mange andre, hunderæd for store edderkopper, skal du nok ikke læse videre.

Forleden skrev vi om, hvordan den gode sommer har været gunstig for de såkaldte husedderkopper.

LÆS OGSÅ: Forbered dig: Kæmpe-edderkopper invaderer danske hjem

Nu, hvor temperaturen er ved at skifte over i noget mere efterårslignende, er edderkopperne begyndt at søge indenfor, for at parre sig og udklække flere af sin art.

Det er allerede sket for en kvinde i Sverige, som i går fik sig et kæmpe chok.

37-årige Nina fra Uppsala i Sverige var på vej i udendørs bad, og skulle lige hente sin shampooflaske i brusekabinen. Her fandt hun en kæmpestor, rund edderkop kravlende rundt.

Det skriver svenske Aftonbladet.

LÆS OGSÅ: Mand prøver at dræbe edderkop, men ender med et langt større problem

Ifølge den 37-årige svensker var edderkoppen på størrelse med en svensk femkrone - cirka samme størrelse som en tilsvarende dansk. Og så har den et “mystisk” mønster på ryggen.

- Den er meget stor og tyk, og det ser næsten ud som om, at den har en trist mand på ryggen, med øjne og mund, forklarer kvindens samlever, 37-årige Mathias.

Det var ham, som måtte agere redningsmand for sin skræmte kæreste, da hun fandt de store spindler under sin shampoo-søgning. Han fik til sidst indfanget dyret i en krukke.

LÆS OGSÅ: Mand finder kæmpe edderkop i sit skur - og prikker til den

- Jeg tænkte, “hvad er det her for et monster?” siger Mathias, som tilføjer, at parrets to børn, 8-årige Julia og 6-årige Adrian er blevet ret glade for det lille husdyr - selvom de nægter at tage den op i hånden.

En biolog fra det svenske naturhistoriske museum, Didrik Vanhoenacker, forklarer edderkoppens størrelse med, at det er en hunedderkop, som er fyldt med æg.

 

Dagens Gossip