Nøglen til FCM-guld er den stærke hjemmebane

FC Midtjylland er stærke på hjemmebane i denne sæson, hvor holdet har gjort rent bord.

Fredag aften hentede ulvene deres syvende Superliga-sejr i træk i denne sæson hjemme på MCH Arena, da de slog FC Nordsjælland med 2-0.

Superligaens suveræne førerhold lægger heller ikke skjul på, at de mange sejre på hjemmebanen i Herning er det vigtige fundament, hvis midtjyderne i denne sæson skal nå helt til tops efter 33 spillerunder.

Jakob Poulsen peger blandt andet på frygten hos udeholdene som et vigtigt element i de mange sejre.

- Det vil være fedt, hvis vi kan fortsætte den her stime, og det er ekstremt vigtigt med en god hjemmebane, når man som os gerne vil spille med helt i toppen. Selvfølgelig skal der også præsteres ude, men vi skal være stærke her i Herning som hidtil.

- Når vi vinder og vinder, bliver de andre klubber måske også en anelse mere utrygge ved at komme her, og de ved, at de skal spille op til deres allerbedste for at få noget med herfra, siger Jakob Poulsen.

FC Midtjyllands cheftræner er ekstremt glad og stolt over sit mandskabs præstationer hidtil i sæsonen og specielt på hjemmebane.

- Det vidner om et hold, der har en vis substans og har fået noget brugbar ballast med i rygsækken fra det hektiske forår. Derudover er syv sejre ud af syv mulige hjemme bare rigtig flot, siger Glen Riddersholm og fortsætter:

- Vi har haft en stærk bane i mange år, og det er en vigtig ingrediens, hvis vi skal slutte øverst til sommer. Det bliver selvforstærkende hver gang, vi vinder. Når vi møder ind her, har vi en stor tryghed, og det er en væsentlig faktor, slutter cheftræneren.

FC Midtjyllands næste kamp er på udebane, hvor Mascot Park i Silkeborg lægger græs til.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip