Nordisk Film: Smuglerslik er bandlyst i biffen

24/10/2013 14:02

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

De fleste har prøvet at proviantere guf i et supermarked, inden man skal en tur i biffen.

Men det er stregt forbudt hos Danmarks største biografkæde Nordisk Film, skriver Fyens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Problematikken med sliksmugleri er velkendt hos Nordisk Film, som oplever en stigning af gæster, der ikke køber matadormix og cola i biografernes kiosker.  

- Vi har oplevet, at efter lukkeloven er blevet ændret, og supermarkederne har udvidet åbningstiderne, er der flere, der køber slik og sodavand der - og tager det med ind i biografen, fortæller Lars Jørgensen, der er driftsdirektør i Nordisk Films Biografer til Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: Video: Kontroversiel abortfilm fjernet fra biograferne

Og det er noget, Nordisk Film kan mærke på omsætningen i deres kiosker. Derfor vil biografkæden i fremtiden stille skarpt på de smuglende gæster.

- Det handler simpelthen bare om, at vi vil være bedre til at kommunikere til biografgæsterne, at der er den her regel, siger driftsdirektøren Lars Jørgensen til Fyens.dk, og lover, at det aldrig vil komme på tale at kropsvisitere gæsterne eller undersøge deres tasker.

LÆS OGSÅ: Biografkæde giver Madonna karantæne

Især de høje priser afholder gæsterne fra at købe guf i biografernes kiosker, men det argument praler af på driftsdirektøren, Lars Jørgensen, som sidestiller sliksmugleriet i biograferne med at tage sin egen kaffe med på cafe.

- Vi er et serveringssted. Derfor kommer det heller aldrig til at koste det samme at købe slik hos os, som det gør i en kiosk på Østerbro. Når man selv tager slik med, svarer det til at tage en termokande med kaffe med på en cafe - og det er jo også billigere, siger Lars Jørgensen til Fyens.dk.