Nordjysk ægtepar er ikke i tvivl: Vi har snakket med 17-årige Emilie

Kirsten Irring Hvarregaard fortæller, at hun torsdag eftermiddag i sidste uge fik øje på en ung pige med mørkt hår, der stod tæt på deres hus på den anden side af landevejen. Det skriver BT.

- Der står hun på den anden side af vejen over for vores hus og kigger mod os. Vi bor langt ude på landet, så det er ikke normalt, der bare kommer nogen gående forbi. Så går jeg hen imod hende og spørger, om der er noget, vi kan hjælpe med. Hun så søgende ud, men nej nej, hun havde ikke brug for hjælp, siger Kirsten Hvarregaard til BT.

Pigen virkede efterfølgende undvigende, som om hun ikke ønskede kontakt, men Kirsten Hvarregaards mand gik alligevel hen til hende, fordi hun så søgende ud. Han spurgte pigen, om hun ledte efter nogen, og hun svarede, at hun blev hentet om lidt.

Hun pegede mod den by, hun lige var kommet frem, hvilket ægteparret syntes, virkede mystisk.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var parrets teenagedatter, der var vidne til den besynderlige episode, som efterfølgende spurgte forældrene, om det mon kunne være forsvundne Emilie Meng, de havde talt med, skriver BT.

Da Kirsten Irring Hvarregaards mand så et billede af den 17-årige pige, var han ikke i tvivl om, at det var hende. Han havde set hende helt tæt på og var sikker i sin sag.

Ægteparret har kontaktet politiet, og efterforskningsleder Marianne Roed bekræfter at have modtaget henvendelsen. Hun siger dog, at politiet modtager så mange henvendelser, at det umuligt at efterprøve dem alle. 

Emilie Meng valgte at gå hjem fra Korsør Station søndag den 10. juli, mens veninderne delte en taxa. Hendes hjem ligger i det centrale Korsør mere end tre kilometer fra stationen, og hun kom aldrig hjem. Hun har ikke givet livstegn fra sig siden.

Her ses Emilie Meng forlade Korsør Station 10. juli.

Oplysninger i sagen kan rettes til Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi på telefon 114.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip