Nordkorea vil udrydde dværge

Ji Seong-ho er afhopper fra Nordkorea, og så er han handicappet. I et interview i Seoul, i Sydkorea, hævder han, at de nordkoreanske dværge bliver fanget og udsat for tvangskastrering, da styret ikke ønsker dem i samfundet. Det skriver Metro.

Ifølge 32-årige Ji Seong-ho, er der i de nordkoreanske bjerge blevet skabt en landsby, hvor de kastrerede dværge bliver sendt hen - uden mulighed for at forlade igen.

LÆS OGSÅ: Nordkorea forbyder borgere at hedde Jong-un

Han er netop nu i gang med at skrive en bog om Nordkoreas behandling af handicappede, hvori han også hævder, handicappede babyer bliver stjålet fra hospitalerne i et forsøg på at “rense” landet.

- Regimet prøver at gøre det på en legitim måde, så de tilbyder at købe de handicappede børn af forældrene. Hvis det ikke virker, så truer de dem, siger han.

Ji Seong-ho havde held til at flygte fra det isolerede land i 2006. Senere lykkedes det ham at hjælpe hans mor og søskende ud af landet også. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip