Norsk dødsulykke: Lastbil og bus tørner sammen

En voldsom trafikulykke i Norge har kostet mindst tre mennesker livet. Seks andre er indlagt med kvæstelser, skriver den norske netavis vg.no.

Et lastvognstog og en bus kørte frontalt sammen på hovedvej 7 ved byen Reme i kommunen Ringerike, der ligger i den sydøstlige del af Norge.

- I bussen var der ni personer. Tre af disse bekræftes omkomne, de resterende er sendt på sygehus. De tilskadekomnes tilstand er uafklaret, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Yderligere et lastvognstog skal være kørt ind i de to forulykkede køretøjer. Totalt er 11 personer dermed involveret i ulykken, oplyser politiet i Nordre Buskerud på Twitter.

Der meldes om glatte vejbaner i området. Redningsmandskab er natten til tirsdag i gang med at frigøre personer fra de involverede køretøjer. Vejen ventes at være lukket i nogle timer.

En person, der passerede ulykkesstedet i sin bil, fortæller om kaotiske scener.

- Det var meget dramatisk. Mange blev hjulpet ud af bussen af politi og brandvæsen, og det så ud som om, at sammenstødet mellem bussen og lastbilen har været voldsomt, siger øjenvidnet til VG.

/ritzau/

 

Dagens Gossip