Norsk heltinde giver Danmark håb: Vi vil vinde resten

Silje Solberg blev den store helt på det norske kvindelandshold i håndbold torsdag aften, da hun efter pausen tog pippet fuldstændig fra de danske skytter i den norske 27-21-sejr.

Men selv om Tvis-målmanden var ond ved danskerne på banen, er hun klar til at hjælpe Danmark i mellemrunden. Danskerne er nemlig afhængig af, at Norge gør noget nær rent bord, hvis Danmark skal have en mulighed for at spille sig i semifinalen.

- Jeg håber, vi vinder resten af kampene. Det kunne være sjovt at møde Danmark igen i finalen. Vi skal gøre vores arbejde, og så må danskerne sørge for at gøre deres, siger Silje Solberg.

Målvogteren, der kun er Norges EM-førstevalg, fordi Katrine Lunde er gravid og Kari Grimsbø er skadet, sluttede med en redningsprocent på imponerende 49.

Hun havde da også svært ved at få armene ned efter den store aften.

- Det er den bedste sejr i hele mit liv - eller i hvert fald i meget lang tid.

- Første halvleg var lidt frustrerende, fordi Danmark fik nogle dumme mål, men det gør ikke noget, når anden halvleg gik, som den gik.

- Det hjalp, at jeg spiller i Danmark, for jeg kender mange af spillerne godt. Jeg synes, jeg læste dem perfekt. Det føltes, som om de næsten ikke turde skyde til sidst, siger Silje Solberg.

I mellemrunden venter kampe mod Polen, Ungarn og Spanien.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip