To norske højskolelever omkommet i trafikuheld i Kenya

En minibus med 11 norske højskoleelever er lørdag kollideret med en lastbil i byen Nanyuki i Kenya, skriver det norske medie VG. To af minibussens passagerer er omkommet, mens otte andre er kørt på hospitalet.

Gruppen var på rejse rundt i Kenya med Valdres Folkehøgskule, da ulykken skete.

Rektor på Valdres Folkehøgskule, Rindal, bekræfter, at to af eleverne er omkommet, og de pårørende hjemme i Norge er blevet informeret.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en alvorlig ulykke, hvor 11 af vores elever har været indblandet. Otte er på sygehus for at modtage behandling for mindre skader, alle er ved bevidsthed. To elever er omkommet, mens én elev ikke har fået fysiske skader, siger han.

En lærer og en lokal repræsentant var sammen med eleverne i minibussen.

- Vi har et kriseberedskab bestående af fem personer her. Præsten fra sømandskirken skal varetage krisehjælpen, siger Rindal.

Den norske ambassade i Kenyas hovedstad, Nairobi, er også i kontakt med gruppen.

Ifølge det kenyanske nyhedsbureau, Standard Media, mener det kenyanske politi, at lastbilchaufføren mistede kontrollen over lastbilen og havnede i den modsatte vejbane, hvor den kolliderede med minibussen.

/ritzau/NTB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip