Novak Djokovic sejrer sig videre i Paris

admin

424 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

På en dag, hvor regnvejr dikterede en stor del af grand slam-turneringen French Open, var verdensetteren Novak Djokovic i kamp mod tiden lørdag aften.

Grundet regnen og flere udsættelser handlede det om at blive færdig, inden mørket brød frem i Paris, og det lykkedes for Novak Djokovic.

I lørdagens sene opgør spillede Djokovic sig i ottendedelsfinalen, da han besejrede briten Aljaz Bedene, der er rangeret som nummer 66 i verden.

Novak Djokovic vandt opgøret med 6-2, 6-3, 6-3 på en dag, hvor regn udsatte tenniskampene med over to timer.

Serberen er tennissportens helt store stjerne, og han jagter sin tredje finale i French Open i træk. Djokovic har dog aldrig vundet turneringen, og det er den eneste grand slamturnering, han mangler til samlingen.

Novak Djokovic skal i ottendedelsfinalen møde vinderen af opgøret mellem kroatiske Borna Coric og spanske Roberto Bautista.

Tidligere lørdag måtte Jo-Wilfried Tsonga trække sig, da han var foran 5-2 i første sæt mod lettiske Ernests Gulbis. Den sjetteseedede franskmand måtte dog forlade sin kamp grædende, da han fik problemer med det ene knæ og ikke var i stand til at fortsætte.

Hos kvinderne fulgte Venus Williams sin søster, Serena, til ottendedelsfinalerne, da Venus Williams besejrede franske Alize Cornet 7-6, 1-6, 6-0 efter en kamp, der også blev afbrudt på grund af regnvejr, da Venus Williams førte 2-1 i første sæt.

/ritzau/