Nu er Bjørn død

Det skriver BT.

32-årige Bjørn Frost fortalte åbent om sin kamp med leukæmi i et interview med Euroman tilbage i maj måned.

Siden har han berettet om sit liv med kræft på sociale medier, hvor tusindvis af danskere har fulgt hans opdateringer om sit sygdomsforløb.

Nytårsaften hittede hastagget #jegdrikkermedbjørn, efter at han den 30. december havde skrevet en længere statusopdatering, hvor det stod klart, at han aldrig ville blive rask.

Han fortalte, at han netop var tjekket ind på et hospice for at få nogle sidste gode dage.

- I efteråret besluttede jeg mig for at klare mig gennem julen for min nieces skyld, og jeg holdt mit løfte. Nu er min krop simpelthen for nedslidt til at fungere mere, og flere af de problemer, vi løste gennem det seneste år, er vendt tilbage: Blødninger, smerter og så videre. Så hvis jeg skulle overleve, ville det ikke være med en krop, der er værd at arbejde med.

- Jeg er ikke bange for at dø. Jeg har haft to år til forberede mig selv på tanken, men selvfølgelig hader jeg at forlade alting og ikke at skulle se min niece og nevøer vokse op, skrev Bjørn Frost i det barske opslag på Facebook og Instagram.

I går fortalte hans søster Stine Lichtenstein Frost på Twitter, at Bjørn Frost ikke længere er blandt os.

Læs også: Kræftsyge Bjørn hyldes af danskerne: Jeg holdt mit løfte til min niece

Bjørn Frosts leukæmi blev opdaget i 2013, og selvom han efter flere behandlinger blev erklæret sygdomsfri, vendte kræften nådesløst tilbage. Til sidst var der ikke mere at gøre.

Hans sidste opdatering var på Twitter 1. januar:

 

Dagens Gossip