Nu er den gal igen: Hel villavej ramt af indbrudstyvenes nyeste trick

En hel villavej i Nordsjælland slog alarm, da beboerne opdagede noget usædvanligt.

Ved flere af villaerne på Rørskærsvej i Gentofte stod dørmåtten nemlig op ad hoveddøren, og det fik flere af beboerne til at kontakte Nordsjællands Politi, skriver Lokalavisen.

Og ifølge politikommissær Michael Pedersen skal man være opmærksom, når sådan noget sker, da det kan give indbrudstyve et praj om, at du ikke er hjemme.

Læs også: Hold øje med din indkørsel og have: Politiet advarer mod indbrudstyvenes nye trick

- I dette tilfælde var det dørmåtter, der blev sat op ad dørene, og dér hører de jo ikke til. Hvis beboeren er hjemme, vil den snart ligge på sin vante plads, men står den der også efter nogle dage, så er der nok ingen hjemme, siger han til Lokalavisen.dk.

- Der er ingen grænser for, hvad de kan finde på. Derfor er det en rigtig god idé at aftale med naboer, der ikke er på ferie i samme periode, at de lige ser efter, at der ikke står ting på steder, hvor de ikke hører til, og som vil blive fjernet, hvis der er normal aktivitet ved boligen, siger han.

Dagens.dk har tidligere skrevet om mystiske tegn på dørkarme og postkasser, men tyvene kan også finde på at placere urtepotter lige foran døren, sætte ting på skraldespanden, lægger ølflasker og sodavandsdåser rundt omkring og andre ting, der normalt ville blive fjernet, hvis beboeren var hjemme.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip