Nu er det bekræftet: Svensk politi har fundet forsvundet 17-årig pige død

Et kvindelig, der fredag aften blev fundet i nærheden af Blomberg ved Lidköping nordøst for Göteborg, er nu identificeret. Svensk politi bekræfter, at der er tale om den 17-årige Lisa Holm, der har været savnet i godt fem døgn, skriver avisen Expressen.

- Liget er identificeret, og det er Lisa Holm. Familien er underrettet, siger politiets pressetalskvinde Ulla Brehm til avisen.

Natten til lørdag blev to mænd i 30'erne anholdt, sigtet for drab. Endvidere blev en jævnaldrende kvinde, der er gift med den ene af mændene anholdt for at have dækket over en gerningsmand.

Svensk politi holder et pressemøde ved middagstid for at fortælle nærmere om anholdelserne og om, hvordan efterforskningen fortsætter,

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på nøjagtig, hvor det er sket, eller hvor liget blev fundet, siger polititalskvinde Jenny Widén.

Politiet ønsker heller ikke at oplyse, om liget har været udsat for vold. I løbet af natten har politiets teknikere arbejdet videre i området. Tre personer, to mænd og en kvinde, blev pågrebet ikke langt fra den café i Blomberg, hvor Lisa Holm arbejdede.

De to anholdte mænd blev ført bort i håndjern, mens kvinden slap. Personerne skal ifølge flere medier have forbindelse til en lade, hvor der tidligere er blevet gjort fund, der knytter sig til sagen.

De tre blev afhørt af politiet i løbet af fredag aften og natten til lørdag, hvorefter de blev formelt anholdt af den vagthavende anklager. To af de anholdte er sigtet for drab, mens en person er anholdt, mistænkt for at have dækket over en mulig gerningsmand.

Pigen forsvandt sporløst, efter at have lukket caféen søndag aften. Hun sms'ede til sine forældre, at hun var på vej hjem til dem i nærheden af Kinnekulle, men hun nåede aldrig frem. Efter nogle timer slog Lisa Holms forældre alarm.

/ritzau/TT

 

Dagens Gossip