Nu er det nemmere at være utro - med snapchat

Snapchat har alle dage været kendt som tjenesten, kåde mennesker oplagt kan bruge, til at sende nøgenbilleder til elskeren eller flirten.

Det sociale medie er skabt til at sende fotos, som modtageren maksimalt kan se i 10 sekunder, hvorefter de forsvinder: Et oplagt redskab, hvis man vil sende frække billeder af sig selv til en modtager, som dog ikke skal have fornøjelsen af at gemme billedet i al evighed.

Nu har en opdatering af appen fjernet den såkaldte “best friends”-liste, som gjorde det muligt for andre at se, hvem du som bruger sender flest billeder til.

Listen viste det tre mennesker, du sendte flest såkaldte snaps til, og er selvfølgelig ikke en liste, utro mennesker har lyst til, at konen, manden eller kæresten skal se. Funktionen er ej heller ønsket blandt mennesker, der har gang i mere end én flirt, og som derfor helst ikke ser, at den ene flirt ser en anden flirt på listen.

Læs også: Fynsk lærer taget med bukserne nede: Sendte perverse snapchats til 8.-klasses piger

Der bliver ikke gemt nogen historik af, hvad man har sendt, på appen. Selvom du som bruger har bombarderet en person med billeder af din hund eller kat, og ikke kavalergangen eller din penis, har du derfor ikke mulighed for at bevise din uskyld, hvis nogen skulle klandre dig for at have en mistænkelig person i top-tre-listen.

Snapchat har fået både positive og negative kommentarer til ændringen, og en særlig vigtig målgruppe; teenagerne, er gale over ændringen.

I flere år har de nemlig brugt liste-funktionen til at gisne om, hvem der flirter med hvem.

Protesterne har derfor fået folkene bag Snapchat til at melde, at de vil genindføre funktionen eller noget, der minder om den. Ingen ved dog, hvornår.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip