Nu skal Johnny Depps kone i retten

Australien er kendt for at have strenge grænsekontroller. Og det fik Johnny Depps kone, Amber Heard, at mærke, da hun i foråret smuglede sine hunde ulovligt ind i landet via sit og Depps privatjet.

For nu er skuespillerinden nemlig blevet sigtet for illegal smugling over grænser og kan i værste fald se frem til ti års fængsel, fordi de to hunde Pistol og Boo skulle med på tur til landet, da Depp var på optagelse på "Pirates of the Caribbean 5"

Desuden er den 29-årige skuespillerinde sigtet for at have lavet dokumentforfalskning. Det oplyser anklageren fra Commonwealth Department of Public Prosecutions torsdag. 

Den illegale smugling af hundene kræver en straf på mindst ti års fængsel og en bøde på fem millioner danske kroner. Straffekravet på dokumentforfalskningen lyder på op til et års fængsel og en bøde på godt 70.000 kroner. Sigtelsen kommer to måneder efter, at episoden fandt sted.  

Amber Heard har givet udtryk for, at hun vil lægge Australien lidt på køl efter episoden.

- Takket være særlige politikere har vi ikke meget til overs for Australien i fremtiden. Alle prøver vel at få deres 15 minutter i rampelyset, udtalte skuespillerinden til det australske medie Channel 7 i sidste måned.

Australien har strenge regler hvad angår import af kæledyr på grund af forebyggelse mod rabies. Ifølge de officielle regler skulle hundene have været i karantæne, før de kunne komme ind i landet.

- Loven gælder for alle. Der er ikke særbehandling her. Kommer du til vores land, skal du overholde vores protokol, siger Barnaby Joyce, Australiens landbrugsminister til ABC Brisbane.

Amber Heard står til at skulle møde personligt op i retten den 7. september.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip