Nu stopper prisvindende DR-program

Programmet startede i 2016, men nu er det slut.

"Såååååå' der bingo!"

Sådan er der blevet råbt rigtig, rigtig mange gange i det prisvindende radioprogram ‘Danskerbingo’ på P3, hvor danskerne har kunne ringe ind og dele deres hverdagshistorier med værterne Jacob Weil og Andreas Kousholt.

Men i dag, den 25. september, er programmet blev sent for sidste gang. Det skriver DR. Programmet startede i 2016 som sommerferieprogram, men blev siden et fast formiddagsprogram, der er blevet sendt på P3.

Nu stopper det populære radioprogram 'Danskerbingo' på P3 med værterne Jacob Weil og Andreas Kousholt. Foto: Petra Kleis

'Danskerbingo' vandt i 2018 'Årets radioprogram' ved Prix Radio, og det populære program var også nomineret til  'Årets lyd' ved Zulu Awards i 2018.

"Jeg har grædt af grin"

Forud for den sidste omgang Danskerbingo har den ene af værterne Jacob Weil delt et opslag på sin Instagram, hvor han blandt andet siger tak til de mange lyttere af programmet.

“Det har været en utrolig tid. Og der har det, fordi P3’s lyttere har været de bedste i verden til at stå for underholdningen. Historiefortællere som ingen kan hamle op med. Og et mod til at dele ting, som har vredet saltvand ud af mit kranium af flere omgange. Jeg har grædt af grin, og jeg har bare grædt. Og for det er jeg så pisse taknemmelig. Tak til jer, helte af Danskerbingo.”

Medværten Andreas Kousholt får også pæne ord med på vejen.

“Og til dig, Andreas, for hver dag at gøre mig bedre, for at være et af de sjoveste mennesker jeg kender, og for at jeg fik lov til at sende så meget radio med den bedste vært i branchen. (Altså dig ik, mener det). At have sendt så meget med dig, og alt det ved siden af - det er jeg fandeme glad for at have gjort med lige præcis dig,” slår Jacob Weil fast i opslaget.

 

 

 

 

Dagens Gossip