Nu træner Agger: Anføreren lurer på Portugal-comeback

Anfører Daniel Agger måtte blive hjemme med rygproblemer, da det danske fodboldlandshold lørdag aften spillede 1-1 i Albanien.

Men søndag eftermiddag er Brøndby-spilleren på græs og med på træningsbanen i Helsingør, hvor holdet forbereder sig på braget mod Portugal i Telia Parken tirsdag aften.

- Det går bedre. Jeg ville ikke have været her, hvis ikke der var håb om, at jeg kan spille mod portugiserne, siger Daniel Agger.

I hans fravær spillede Andreas Bjelland en fin kamp som venstre midterforsvarer mod albanerne, mens Agger til sin store fortrydelse måtte se kampen på tv hjemme i Danmark.

- Jeg er ikke så god til at sidde ude, men med årene bliver man klogere, og jeg er nødt til at vælge mine kampe. Når man ikke er klar, skal man sige fra, og jeg var ikke klar til at spille mod Albanien.

- Det er ærgerligt, for der er så få landskampe på et år, så det er frustrerende at skulle melde afbud, siger Daniel Agger.

Ligesom de øvrige danskere ærgrer han sig over, at det ikke lykkedes at snuppe alle tre point i Elbasan, som holdet havde mulighed for i slutfasen.

Men anføreren påpeger, at Albanien var en kompetent modstander.

- Vi kan se, at alle hold bliver bedre. Alle hold kan finde ud af at forsvare, og det kunne albanerne også. De skal også have kredit, for de ting de kan, gjorde de godt.

- Men det er ærgerligt, for vi var tæt på at vinde, og kunne vi have taget tre point med hjem dernedefra, havde det set godt ud, siger Daniel Agger.

Danmark er efter to kampe i EM-kvalifikationen oppe på fire point. Tirsdagens modstander, Portugal, er uden point, men har kun spillet én kamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip