Ny advarsel om Stetoskopmanden: Nu udlejer “MC” lejligheder til unge piger - men de skal først filme et “sundhedstjek"

I lyset af den seneste uges udvikling i sagen om den notoriske sexkrænker MC, i medierne bedre kendt som “Stetoskopmanden”, som for en uge siden blev udvist af Norge for at have sexkrænket en række unge norske piger, kunne Dagens.dk i går bringe historien om danske Nickie Sølver, som stod frem omkring sit møde med manden.

LÆS OGSÅ: Danske Nickie om sit møde med Stetoskopmanden: Han var så charmerende - indtil jeg var alene med ham

I dag afslører Dagens.dk, hvordan den såkaldte Stetoskopmand nu har taget sin praksis med tilbage til Danmark - denne gang i hovedstadsområdet.

Advarslen kommer fra 19-årige Minna Minor Østergaard, som for nylig har stiftet bekendtskab med MC på Facebook.

Minna Østergaard og hendes veninde leder for tiden efter lejligheder i København, og havde i den forbindelse lagt et opslag op på en Facebook-side for boligsøgende i København.

Den så MC, og kort efter blev både Minna Østergaard og veninden kontaktet af ham på Facebook.

LÆS OGSÅ: Louise advarer mod stetoskopmanden: Vil have sexvideoer fra små piger

“Han virkede som en rigtig flink fyr, der havde nogle rigtigt billige lejligheder ved Rigshospitalet. Han fortalte, at lejlighederne er til læger fra hospitalet, så man skulle være rask for at bo der. Han ville derfor have, at man skulle få lavet et sundhedstjek”, skriver Minna Østergaard på sin Facebook-væg.

Det, tænkte hun, var helt i orden. Men pludselig tog mandens forespørgsel en uventet en drejning.

- Det viste sig, at han ikke mente, en lægeerklæring var nok. Så man skulle tage en veninde med og i smug filme sundhedstjekket ved lægen. Det skrev vi, at vi ikke ville, og så tilbød han, at han selv kunne gøre det, siger Minna Østergaard til Dagens.dk.

Hun undrede sig meget over mandens besynderlige insisteren på “dokumentation” for sundhedstjekket.

LÆS OGSÅ: Norge udviser dansk sexkrænker for altid

Så hun begyndte at google hans navn, og fandt frem til en hel masse artikler om “Stetoskopmanden”, som netop var blevet udvist af Norge.

Hun konfronterede ham straks med de mange beskyldninger, hun havde fundet om ham på nettet.

- Så begyndte han bare at komme med en masse undskyldninger om rygter og snakke uden om. Jeg ved virkelig ikke, om han forestiller sig, at pigerne er så naive, at de hopper på den, siger Minna Østergaard.

Dagens.dk har været i skriftlig kontakt med MC, som ikke ønsker at udtale sig, men i stedet fortæller, at han vil sende politi og advokater efter mediet.

LÆS OGSÅ: Danmarks værste sexmonstre: Så mange år fik de

Men han har alligevel givet Dagens.dk lov til at bringe et screenshot, som ifølge ham dokumenterer, at nogle andre mænd har haft overtaget hans profil og rottet sig sammen mod ham.

Minna Østergaard er dog overbevist om, at det ikke er andre end den selvsamme “Stetoskopmand”, som hun har skrevet sammen med.

- Bestemt ikke! Det var ham, jeg skrev med hele tiden, siger hun til Dagens.dk.

Hun fortæller desuden, at hun har undret sig over de steder, MC har skrevet til hende fra.

Manden har nemlig ikke slået den funktion på Facebook fra, som viser, hvor han befinder sig, når han skriver.

- Da vi først skrev med ham, befandt han sig et sted i Sverige. Men kort efter skrev han fra Hvidovre Sygehus. Det, synes jeg, er vildt uhyggeligt, siger Minna Østergaard.

I galleriet herunder kan du se et screenshot af Minna Østergaards samtale med MC. Desuden kan du se det billede, MC har sendt til Dagens.dk, som ifølge ham viser, at andre har haft overtaget hans mailkonto:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip