Ny Barcelona-nedtur: Neymar er ude i fire uger

Det kan næsten ikke blive værre for FC Barcelona. Først røg klubben ud af Champions League med et nederlag i kvartfinalen mod Atlético Madrid.

Barcelona halter også efter både Real Madrid og Atlético Madrid i den spanske Primera Division, hvor der kun resterer fem spillerunder.

Onsdag aften havde Barcelona muligheden for at vinde sæsonens første titel, men holdet tabte pokalfinalen med 1-2 til Real Madrid.

Og som om det ikke var nok, så blev holdets 22-årige stjerne Neymar fodskadet i pokalfinalen og er nu dømt ude i de næste fire uger. Det skriver Barcelona på sin hjemmeside.

- Spilleren vil få behandling og vil være ukampdygtig i fire uger. Neymar vil være i stand til at deltage i den sidste kamp i sæsonen - mod Atlético Madrid - hvis han bliver klar på forventet tid, oplyser klubben.

Også den spanske landsholdsback Jordi Alba er ramt af en muskelskade og vil være ude i tre-fire uger, så catalonierne må undvære to nøglespillere i den kommende periode.

Barcelona er placeret på en tredjeplads i ligaen - fire point efter førerholdet Atlético Madrid. Barcelona møder netop Atlético Madrid i den sidste kamp den 18. maj.

/ritzau/

 

Dagens Gossip