Ny forskning: Det gør McDonald's mad ved din tissemand

Du har måske med stor bekymring læst om, hvad cola gør ved din tissemand, og nu er der desværre mere dårligt nyt på vej, hvis du er mand.

Der er nemlig en kedelig forbindelse mellem McDonald's mad og mandens ædlere dele. Det skriver The Sun.

For mens du muligvis er svært begejstret for McDonald's, så tro os - det er din penis ikke. Et forskningsstudie viser nemlig, at et for stort indtag af McDonald's mad kan føre til overvægt, der igen kan føre til erektionsproblemer.

De fleste ved sikkert allerede, at for meget junkfood leder til overvægt samt risiko for at udvikle diabetes og hjerteproblemer. Dog resulterer et regelmæssigt forbrug – dvs overforbrug - af fastfood fra for eksempel McDonald's også i tilstoppede blodkar, der dermed påvirker blodgennemstrømningen i din krop – heriblandt den blod som du skal bruge til at opnå en erektion.

Forskning viser i øvrigt, at spiser man McDonald's mere end to gange om ugen, så øger man risikoen for at udvikle type 2 diabetes og forhøjet blodtryk med 70 procent.

- Den forarbejdede fedt i McDonalds-produkter kan forårsage en kardiovaskulær sygdom kaldet endotel dysfunktion, som påvirker, hvordan den indvendige tilstopning af blodkar opfører sig - og det omfatter også din penis, lyder det blandt andet i forskningsresultatet.

Dermed kan det godt være, at du skal springe den ekstra cheeseburger over, hvis du stadig vil præstere på lagnerne.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip