Ny stormaflysning rammer pokalkvartfinaler

Torsdagens anden pokalkamp i fodbold er aflyst på grund af stormvarsel.

Det drejer sig om kvartfinalen mellem AC Horsens og Vejle Boldklub. Tidligere på dagen blev AGF-AaB også aflyst på grund af stormen, som har fået navnet Bodil.

- Vi ærgrer os selvfølgelig over aflysningen, for det er en kamp, der betyder vanvittigt meget for de to klubbers fans, sponsorer, spillere, trænere og ledere.

- Men vi er en ansvarlig klub, og vi er nødt til at tage det seriøst, når politiet råder folk til at blive indendørs, siger AC Horsens-direktør Henrik Ravn ifølge Dansk Boldspil-Unions (DBU) hjemmeside.

- Stormen skal ifølge prognoserne toppe omkring klokken 18, og vi kan ikke forsvare at afvikle kampen under de forhold. Sikkerheden for tilskuere, fans, spillere og så videre kommer i første række, fortæller Henrik Ravn.

Kampen skulle have været spillet klokken 18. AGF-AaB skulle efter planen have været spillet klokken 20.15.

I AGF siger sportslig administrator Ole Hall følgende om aflysningen:

- På baggrund af den varslede storm og efter interne drøftelser og dialog med politiet ønsker AGF ikke at tage ansvaret for sikkerheden for tilskuere, som i aften i forbindelse med pokalkampen AGF-AaB måtte befinde sig i og omkring NRGi Park.

- Derfor ser vi ikke andre muligheder end at aflyse aftenens kamp.

DBU's programudvalg vil hurtigst muligt finde alternative datoer for de aflyste kampe. FC Nordsjælland og FC København har allerede kvalificeret sig til semifinalerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip