Ny Swansea-manager: Jeg kender klubben indefra

Den nye manager i Swansea, Garry Monk, stod i spidsen for onsdagens træning godt et halvt døgn efter, at Michael Laudrup blev fyret i den walisiske klub.

Efterfølgende understregede Monk, at sammenhold og hårdt arbejde skal bringe klubben ud af den resultatmæssige krise i Premier League.

- Jeg vil give alt, jeg har for Swansea City, og jeg kan garantere, at spillerne vil gøre det samme. Det vil jeg love fansene.

- Vi er sammen om det her, og jeg vil sørge for, at vi holder sammen. Det er, hvad Swansea har handlet om, så længe jeg husker, siger Monk til klubbens hjemmeside.

Garry Monk har spillet for Swansea siden 2004 og har optrådt for klubben i de fire bedste divisioner i England. Netop det indgående kendskab til klubben vil han udnytte i jobbet som manager.

- Jeg kender klubben indefra og vil forsøge at bruge den viden til klubbens bedste. Det er et stolt øjeblik for mig, og jeg vil gøre mit bedst mulige for klubben og være loyal over for fansene.

Garry Monk får noget af en ilddåb som manager på lørdag, når Swansea møder Premier Leagues andet walisiske hold, Cardiff, i en bundkamp, hvor Cardiff med en sejr kan komme på pointhøjde med Swansea.

/ritzau/

 

Dagens Gossip