Ny tåbelig trend gik ud over Katrine: Bil væltet og totalskadet

I første omgang tog Kathrine Rathleff det meget pænt, da hun fandt sin bil liggende på siden på parkeringspladsen ved Kolding Storcenter.

Det skriver jv.dk.

- Jeg skulle sættes af på p-pladsen af en veninde. Vi sad og snakkede, da vi kørte hen foran bilen. Jeg tænkte, “det er jo min bil, der ligger der”, siger Katrine Rathleff til det regionale medie.

- Jeg blev lidt chokeret. På en måde syntes vi, det var lidt komisk, men i dag er det rigtig surt. Bilen er erklæret totalskadet, fortæller Katrine Rathleff. Hun bor på landet med to små børn, så livet uden bil bliver rigtig besværligt. Og den ulykkelige bilejer har hverken råd til at få repareret den totalsmadrede bil, eller til at købe en ny.

Katrine Ratleff tænker selv, at den væltede bil er et tegn på drengestreger. Hun har hørt, at der er en “prank” i gang for tiden, som går ud på at vælte biler om på siden.

- Det kan godt lyde som en ny dille. Men det er trist, for det er de små biler, de vælter, og der skal ingenting til, før de bliver totalskadede, siger Katrine Rathleff til jv.dk.
 

 

Dagens Gossip