Ny udgave af Hun så et mord« droppet

Angela Lansbury glæder sig over, at den planlagte genindspilning af hendes populære TV-serie »Hun så et mord« alligevel ikke bliver til noget.

Octavia Spencer var udvalgt til at overtage Lansburys gamle glansrolle som krimiforfatterinden og amatørdetektiven Jessica Fletcher, men TV-stationen NBC besluttede i denne uge at skrinlægge projektet.

Lansbury har været imod en ny version lige fra starten og det ser nu ud til, at hun får sit ønske opfyldt. Den bliver ikke til noget.

Den 88-årige engelske skuespillerinde blev bedt om at gæstemedvirke i den nye udgave, men Lansbury takkede nej. »Jeg er så lettet over, at serien ikke bliver sat i produktion. Det var en rigtig dårlig idé«, siger hun til BBC og fortsætter: »Octavia Spencer er en fantastisk skuespillerinde og det var synd at anbringe hende i en situation, hvor hun ikke kunne vinde«.

»Hun så et mord« kørte på amerikansk TV fra 1984 til 1996 og genudsendes stadig over hele verden. Serien indbragte Lansbury 12 Emmy-nomineringer.

Hollywood-veteranen vender i øvrigt tilbage til de skrå brædder i London efter næsten 40 års fravær. Hun går på scenen på det teater, hvor hendes mor Moyna MacGill debuterede i 1918. Lansbury skal spille den clairvoyante Madame Arcanti i Noel Cowards komedie »Blithe Spirit« - en rolle hun har spillet til en Tony på Brodway.

Stykket blev i 1945 filmatiseret med den danske titel »Elvira går igen«.

 

Dagens Gossip