"Nye" billeder af Maddies bortfører er fem år gamle

15/10/2013 15:30

Lotte Sørensen

Nyheder

Mest læste i dag

Det var privatdetektiver, som familien McCann havde ansat, der i 2008 skabte de to billeder af en mulig mistænkt i sagen om tre-årige Madeleine McCanns forsvinden. Men først i går blev de offentliggjort. Det skriver Daily Mail.

Manden på billederne er set omkring kl. 22 den 3. maj 2007 - cirka samme tid, som Kate McCann opdagede, at Maddie var forsvundet fra sin seng.

Læs også: Kate McCann: Jeg havde dårlig samvittighed flere år efter Maddies forsvinden

Manden blev set af to forskellige vidner i nærheden af McCanns ferielejlighed i Praia da Luz i Portugal. Han bar et barn med blond hår og iført pyjamas i retning af stranden.

Men i flere år tillagde politiet ikke de to vidners forklaring særlig betydning.

Man mistænkte nemlig en anden mand, der var set kl. 21.20 endnu tættere på ferielejligheden med et sovende barn i sine arme. Man har dog siden fundet frem til manden, og han havde blot hentet sin datter fra en barnepige i nærheden.

Læs også: Se tv-indslag her: Politiet har fået tip om fantomtegning i Maddie-sagen

Dermed er manden på fantomtegningerne nu politiets hovedmistænkte. De kan dog ikke udelukke, at det også blot er en far, der bar sit eget barn.

Manden på billederne beskrives som mellem 20 og 40 år, almindelig af bygning og højde. Han havde kort, mørkt hår og havde ikke skæg.

Siden billederne blev offentliggjort har politiet fået to tips om,hvem han kan være - og begge tips går på den samme person.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med