Nyslået lottomillionær: Vi er ikke gået amok endnu

En ung børnefamilie fra Sydsjælland vandt i fredags 1,9 millioner kroner i Eurojackpot, oplyser Danske Spil.

I første omgang blev kvinden, som ønsker at være anonym, en smule sur, da Danske Spil ringede til hende for at overlevere den fantastiske nyhed. 

- Jeg troede ikke på det, jeg havde ikke spillet fra min spilkonto. Det havde min kæreste. Så da medarbejderen ringede og sagde, jeg havde vundet, blev jeg irriteret. Det skal man da ikke lave sjov med, fortæller hun med et grin.

Men den var god nok. Kvindens kæreste stod bag købet af vinderkuponen, og han havde allerede opdaget, at den helt store gevinst var hjemme. Derfor planlagde han at overraske sin kæreste.

- Den overraskelse blev der ikke noget af. Han bekræftede det med det samme. Jeg glemmer tit at spille med, så han gør det sommetider for mig. Det er jeg glad for, især denne gang.

Den lille familie har i weekenden opgraderet sommerferieplanerne fra camping til sommerhus. Med derudover har de to vindere tilsyneladende ikke travlt med at spendere præmien.

- Vi er ikke gået amok endnu. Vi nøjes stadig med at tænke, fortæller den unge millionær.

- Jeg er stadig studerende, så det er ikke fordi, vi ikke kan finde steder at bruge pengene. Blandt andet vil vi måske købe et hus.

I det fælleseuropæiske spil Eurojackpot er præmiepuljen nu vokset til en gigantisk størrelse på 390 millioner kroner, oplyser Danske Spil. Hvis en dansker løber med pengene, vil det være den største gevinst i landet nogensinde.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip