Nyt studie slår fast: Kvinder er lige så liderlige som mænd

Kvinders sexdrift er ikke mindre end mænds, som mange måske ellers forestiller sig. 

Det viser et tysk studie offentliggjort i Archives of Sexual Behavior, som konkluderer, at kvinder har lige så stor lyst til lagengymnastik som mænd, hvis bare de rette omstændigheder er til stede.

Forskerne bag studiet satte seks mænd og otte kvinder til at henvende sig til henholdsvis 119 og 162 personer af de modsatte køn, hvor de foreslog en date eller sex.

Læs også: Så meget sex har lykkeligt gifte kvinder hver måned

Ingen af de adspurgte kvinder sagde ja til uforpligtende sex - det gjorde til gengæld to ud af tre mænd. Men da forskerne lavede endnu et eksperiment, var resultatet pludselig helt anderledes. 

60 mænd og kvinder blev inviteret ind i et rum alene, hvor de fik ti billeder af det modsatte køn i hænderne. Her blev de bedt om at vælge, hvilke af personerne på billederne, som de kunne tænke sig at date eller have sex med. 100 procent af mændende sagde ja til sex, mens 97 procent af kvinderne erkendte, at de godt kunne tænke sig uforpligtende sex med én eller flere af personerne på billederne. 

I et lukket rum uden presset fra nysgerrige omgivelser indrømmede kvinderne altså, at de i stort set lige så høj grad som mændene godt kunne tænke sig sex med tilfældige personer.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip