OB-boss: Vi skal hurtigt væk fra bunden

Skrevet af admin

22/02/2014

Mest læste i dag

Over halvdelen af klubberne i Superligaen kan se frem til et forår, som hurtigt kan dreje sig om at komme væk fra bunden af rækken.

Et af holdene er OB, som i de seneste to sæsoner er endt på 10.-pladsen - lige over nedrykningsstregen. I den første kamp i foråret tager OB i eftermiddag imod førerholdet FC Midtjylland.

OB har lige nu 22 point på syvendepladsen - tre point mere end Esbjerg under nedrykningsstregen, og fynboernes sportschef Jesper Hansen vurderer, at det kan gå begge veje i foråret.

- Hvis vi kommer ind i en god stime, så kan vi ret hurtigt komme op ad i tabellen. Omvendt skal der ikke mange bump på vejen til, før vi er en del af bundkampen.

- Vores tilgang til det er, at vi skal forberede os godt, for det bliver 15 pokalkampe, hvor vi hurtigst muligt skal se at komme væk fra bunden, siger Jesper Hansen.

I 2013 har OB været et af de svageste hold, hvis man kigger på resultaterne i hele kalenderåret, og det skal der laves om på i 2014.

- Vi er godt klar over, at vores bundniveau har været for lavt i nogle kampe. Og det har vi selvfølgelig gjort os vores overvejelser omkring. Det vil vi prøve at eliminere i foråret.

- Når det kører for os, så spiller vi noget rigtig god fodbold, og så er vi svære at dæmme op for.

- For os handler det om at få løftet bundniveauet og arbejde videre med de gode takter, som vi har vist, siger Jesper Hansen.

Kampen mellem OB og FCM fløjtes i gang klokken 17.

/ritzau/