OB henter tidligere landsholdsbobler i AGF

Fodboldspilleren Mikkel Kirkeskov fik mandag ny arbejdsgiver.

Den 22-årige venstreback skifter fra AGF i den næstbedste række til OB i Superligaen.

Kontrakten løber i tre år.

- Det er en meget spændende spiller, vi får til OB, og det er en spiller, der har sine primære styrker på positionen som venstre back.

- Det er dér, han har sin naturlige plads, og det har vi savnet i den seneste periode, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, i en pressemeddelelse.

- Vi har Ari Skulason, som vi helst vil bruge på den centrale midtbane, og vi har Jacob Barrett, der er på vej tilbage fra en længere skadepause.

- Så vi har søgt efter et kompetent supplement til positionen, hvor vi ellers har anvendt Mohammed Diarra, som dog ikke er naturlig venstreback, siger sportsdirektøren.

OB-træner Troels Bech, der har set sit hold tabe de første to kampe i Superligaen, glæder sig over tilgangen.

- Mikkel er sådan en type, som det er rigtig irriterende at spille imod. Og dem kan vi godt lide at have på vores eget hold. Han er en naturlig venstreback, som er stærk i en-mod-en situationer.

- Han er hurtig, og han har et glimrende venstreben. Desuden er han mand for en viljestærk attitude og fighterindsats, og det glæder vi os til at få gavn af, siger Troels Bech.

Mikkel Kirkeskov betegner det som et skridt fremad i karrieren at skifte AGF ud med OB.

- Det er klart, at det er lidt underligt at skifte fra AGF, hvor jeg har været længe, men da jeg hørte, at klubberne var enige, var jeg ikke i tvivl om, at det er det rigtige for mig.

- Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg er sikker på, at vi efterhånden vil kravle fremad i tabellen, siger Mikkel Kirkeskov.

Forsvarsspilleren fik sidste år to uofficielle landskampe for ligalandsholdet.

Senere samme år var han inde og snuse omkring A-landsholdet, dog uden at få debut.

/ritzau/

 

Dagens Gossip