OB-skurk: Vi skal have styr på defensiven

OB var foran 2-0 i onsdagens pokalkamp mod FC København i Parken, da der var spillet blot 18 minutter af 1/8-finalen.

Men så begik OB'eren Kasper Larsen en stor fejl, da forsvarsspilleren sparkede forbi bolden, så FCK-angriberen Cesar Santin nemt kunne reducere til 1-2 efter 23 minutter. Senere vandt FCK kampen med 4-3.

Kasper Larsen vil gerne tage de første 20 minutter af pokalkampen mod FCK med til superligakampen ude mod AaB på lørdag og strække dem ud over alle 90 minutter.

- Hvis vi ser på kampen i går, havde vi de første 20 minutter, hvor vi spillede rigtigt godt og scorede to mål.

- Det er noget af det, vi kan tage med til AaB-kampen, hvor der også skal arbejdes hårdt for at få et godt resultat, siger Kasper Larsen til klubbens hjemmeside.

Kasper Larsen og holdkammeraterne skal have bedre styr på defensiven, hvis det skal blive til point mod nordjyderne.

- Til at starte med skal vi bevise, at vi kan undgå at lukke så mange mål ind. Vi var gode til at score i går, og det skal vi fortsætte med.

- Men det er klart, at der lige er noget defensivt, vi skal have styr på. Og så skal vi give den gas, siger Kasper Larsen.

Pokalkampen mod FCK var atypisk, fordi OB lukkede fire mål ind. Til sammenligning er der kun blevet scoret to mål i holdets foregående tre kampe.

Det er et scoringsniveau imod OB, som Kasper Larsen gerne vil genfinde i Aalborg.

- Det er klart, at det er noget, vi skal fokusere på, og noget, jeg synes, vi har været dygtige til. De første 20 minutter i går synes jeg som sagt, vi klarede fint, mener Kasper Larsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip