OB-spillere beklager slagsmål til træning

Undskyld, undskyld. Og lidt mere undskyld.

Sådan er essensen i den artikel, som fodboldklubben OB har sendt ud på sin hjemmeside.

OB-spillerne Emil Larsen og Emil Peter Jørgensen fra bundholdet i Superligaen beklager, at de røg i totterne på hinanden til tirsdagens træning.

Her slog Emil Peter Jørgensen sin navnebror, efter at Emil Larsen havde taget fat i ham for at brokke sig over en hård tackling.

- Jeg får en tackling, som efter min mening er alt for voldsom, og da jeg kommer på benene igen, løber jeg hen til Emil Peter og spørger ham, hvad han har gang i. Den slags sker i fodbold, og det er set mange gange, at sådan nogle ting opstår i intervalspil, siger Emil Larsen til OB's hjemmeside.

- Jeg tager fat i Emil Peter og siger, at han skal tænke sig om, og så rammer han mig. Og det er klart, at det er at gå over grænsen. Jeg slår ikke, som nogen har påstået, men jeg skulle selvfølgelig ikke have taget fat i ham, og det beklager jeg, siger Emil Larsen.

Emil Peter Jørgensen ærgrer sig lige så meget over sin opførsel.

- Det skulle aldrig være sket. Det er utrolig dumt, at det udviklede sig, som det gjorde, og det er jeg ked af. Jeg kommer for sent ind i en tackling, og Emil bliver sur og kommer over og tager fat i mig og skubber til mig, hvorefter jeg slår ham.

- Derefter kom der andre spillere imellem, og der skete ikke mere. Men det er selvfølgelig ikke godt nok.

- Jeg skulle have gået min vej, da han kommer over til mig, men i intervalspil hvor pulsen er helt oppe, der reagerede jeg desværre på en måde, som jeg ikke er stolt af, og som jeg beklager rigtig mange gange, siger Emil Peter Jørgensen.

OB er næstsidst i Superligaen med 12 point for 14 kampe.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip