Obama understreger støtte til Israel

Skrevet af admin

20/03/2013
»Jeg ser dette besøg som en mulighed for at bekræfte det ubrydelige bånd mellem vore lande, for at gentage USAs urokkelige støtte til israelsk sikkerhed og for at tale direkte til det israelske folk og jeres naboer,« sagde Obama ifølge Reuters ved en velkomstceremoni i lufthavnen i Tel Aviv.»Fred må komme til det hellige land. Vi vil aldrig opgive håbet om Israel i fred med sine naboer,« tilføjede han ifølge AFP.Det er Barack Obamas første officielle besøg i Israel som præsident. Han skal blandt andet mødes med den israelske premierminister Netanyahu og den palæstinensiske præsident Abbas.BNB

Dagens topnyheder

»Jeg ser dette besøg som en mulighed for at bekræfte det ubrydelige bånd mellem vore lande, for at gentage USAs urokkelige støtte til israelsk sikkerhed og for at tale direkte til det israelske folk og jeres naboer,« sagde Obama ifølge Reuters ved en velkomstceremoni i lufthavnen i Tel Aviv.

»Fred må komme til det hellige land. Vi vil aldrig opgive håbet om Israel i fred med sine naboer,« tilføjede han ifølge AFP.

Det er Barack Obamas første officielle besøg i Israel som præsident. Han skal blandt andet mødes med den israelske premierminister Netanyahu og den palæstinensiske præsident Abbas.

BNB