Obduktion: Esbjergenser døde af forgiftning

Skrevet af admin

25/10/2013

Mest læste i dag

En 35-årig mand fra Esbjerg, som torsdag morgen blev fundet død på en trappeafsats, har sandsynligvis ikke været udsat for en forbrydelse, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Obduktionen af den 35-årige viser, at han kan være død af medicinforgiftning.

- Det tyder i hvert fald ikke på drab. Der kan være tale om, at han er blevet forgiftet med noget medicin, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen til Ritzau.

Der vil dog gå flere uger, inden politiet kan fastslå, hvilken type medicin der er tale om.

- Vi har selvfølgelig indikationer på, hvad der kan være tale om, men det er ikke noget, vi kan sige med sikkerhed, siger Bent Thuesen.

I mellemtiden løslades en mand, som blev anholdt umiddelbart efter, at den 35-årige blev fundet død.

Manden er renset for mistanke om drab, men skal bistå politiet i den videre efterforskning, oplyser Bent Thuesen:

- Der er nogle uafklarede detaljer, så derfor skal vi have ham afhørt. Og så bliver han løsladt her i løbet af formiddagen.

Når politiet har behandlet sagen som et mistænkeligt dødsfald, skyldes det, at den afdøde færdedes i et misbrugsmiljø i Esbjerg.

Hvis en person dør under uklare omstændigheder, indleder politiet dog ofte en egentlig drabsefterforskning, selv om det senere kan vise sig, at der ikke ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Det sker blandt andet for at sikre vigtige spor, som kan gå tabt, hvis et dødsfald, der umiddelbart ligner en ulykke, senere viser sig at være et drab.

/ritzau/