Østers-turist gør perlefund ud over det sædvanlige

Selv de største overraskelser kan komme ud af det blå. Det må en østers-turist i lørdags have erkendt, efter at hun gjorde noget af et perlefund, skriver DR Syd.

Hele 30 perler i den samme østers var det usædvanlige fund for en kvinde fra Randers-egnen.

Et selskab på 35 personer havde samlet østers i Vadehavet, og da de skulle spise de grillede skaldyr, vrimlede det pludselig med perler.

- Der er da noget i den, sagde hun og spyttede et par perler ud, fortæller Benny Thomsen, der er kusk på de såkaldte østers-safarier på Mandø.

Men de første perler blev efterfulgt af flere. Og til sidst lå der altså 30 perler, som hun havde fundet i den samme østers.

Benny Thomsen fortæller til DR Syd, at han ganske vist har været af sted i mange år og tidligere har haft tre enkelte perlefund.

- Og så lige pludselig finde 30 i én østers, så tænker man, at der er noget galt, siger Benny Thomsen.

Den heldige østers-jæger blev da også meget overrasket over sit fund og planlægger ifølge Benny Thomsen at få lavet smykker af sit fund.

- Det her, tror jeg, er danmarksrekorden. Jeg ved, at Margrethe Vestager engang har fundet en østers med tre perler i, men 30 lyder helt skørt, siger Benny Thomsen.

Det var i 2011, at den tidligere økonomi- og indenrigsminister over en frokost med statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) opdagede en perle på sin tallerken med østers.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip