Officielt: Bak tager to år mere i belgisk tjeneste

Cykelrytteren Lars Bak fortsætter to år mere hos Lotto Soudal.

Det meddeler det belgiske cykelhold tirsdag, hvor Tour de France-rytterne holder hviledag i Schweiz.

Kontraktforlængelsen har været mere eller mindre kendt, fordi cykelholdets øverste sportslige chef, Marc Sergeant, sagde det til danske journalister før Tour de France, men det er først på løbets anden hviledag, at aftalen er officielt bekræftet.

- Lars Bak er en af de mest værdsatte ryttere i feltet. Han viste sin vedholdenhed i tiden op til dette Tour de France ved at komme sig meget hurtigt over skaderne fra et styrt i Giro d'Italia, siger Marc Sergeant og fortsætter i en pressemeddelelse fra holdet:

- Han er den perfekte holdkammerat, elsker at bruge give sig tid til pressen og til fans, han bidrager til god stemning på holdet, og han møder op fuldstændigt klar til hver eneste start.

Lars Bak udtrykker også selv glæde over sin nye aftale og slår fast, at han håber fortsat at kunne yde sit bidrag til at sikre store sejre til Lotto Soudal.

Cykelrytteren fra Silkeborg udelukker heller ikke, at karrieren går længere end til de kommende to sæsoner.

- Når denne kontrakt slutter, vil jeg være 38 år. Det behøver ikke betyde, at min karriere er slut. Hvis jeg stadig har det godt, kan det sagtens være, at jeg fortsætter. Jeg er virkelig motiveret for at forsvare Lotto Soudals farver i de kommende år, siger Lars Bak i pressemeddelelsen.

Danskeren har kørt hos Lotto Soudal, siden det tyske cykelhold HTC-Highroad lukkede efter sæsonen 2011.

/ritzau/

 

Dagens Gossip