Officielt: Chelsea køber Diego Costa

Chelsea-manager José Mourinho brugte det meste af den forgangne sæson på at beklage sig over manglen på slagkraftige angribere, men nu er der blevet rettet op på det.

London-klubben skriver tirsdag aften på sin hjemmeside, at den har betalt den fastlagte sum, som udløser frikøbsklausulen i Diego Costas kontrakt med Atlético Madrid.

Britiske medier skriver, at Chelsea har betalt omkring 40 millioner euro (298 millioner danske kroner) for at få den spanske landsholdsangriber til London.

Diego Costa spillede en hovedrolle, da Atlético for første gang i 18 år vandt det spanske fodboldmesterskab og kvalificerede sig til finalen i Champions League.

Den fysisk stærke angriber lavede 27 mål i den spanske liga og 36 mål i alt i sæsonen, og den præstation har altså fået Chelsea til at betale, hvad Atlético har krævet for at slippe sin guldfugl.

Diego Costa er født og opvokset i Brasilien, men har boet i Spanien længe nok til at få spansk pas. Tidligere på året valgte han at repræsentere det spanske landshold og var med i Spaniens VM-trup i Brasilien, hvor han spillede to kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip