Officielt: Kagawa er tilbage i Dortmund

Shinji Kagawa er tilbage i Borussia Dortmund.

Sådan formulerede det tyske storhold selv overskriften på klubben hjemmeside søndag, da det blev officielt, at holdets tidligere stjernespiller er vendt tilbage.

Den 25-årige japanske midtbanespiller, som med stor succes spillede i Dortmund fra 2010 til 2012, forlader dermed Manchester United efter to yderst skuffende sæsoner i Premier League-klubben. Kagawa blev aldrig en profil i England.

- I løbet af de seneste dage havde vi for første gang muligheden for at lave en handel. Naturligvis besluttede vi os for igen at få denne enorme kvalitet til truppen, siger Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, til klubbens hjemmeside.

Kagawa spillede en nøglerolle for det Dortmund-mandskab, som både i 2011 og 2012 vandt Bundesligaen.

- Da jeg skiftede væk fra Dortmund, sagde jeg i et interview, at kapitlet Borussia Dortmund ikke var afsluttet for mig. Jeg ville opfylde en af mine drømme ved at skifte til Premier League. Nu er jeg bare glad at være tilbage i Dortmund, siger japaneren.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip