Oh Land går Pokémon-amok

Hun har haft hår i alle regnbuens farver og iført det ene outrere outfit efter det andet. Og under optagelserne til Voice Junior fortsætter sangerinden Oh Land med at dyrke sit indre legebarn.

På sin Instagram-konto fremviser "Sun of a Gun"-sangerinden nemlig billederne af sit tøj til en af de kommende Voice Junior-udsendelser, hvor hun er dommer sammen med sangerne Joey Moe og Wafande.

Og der er næppe fare for, at sangerinden går i ét med væggen. Hun har nemlig fundet inspiration i det japanske tegneserieunivers "Pokémon" og i særdeleshed fra figuren "Piccachu."

- Min inspiration til dagens outfit stammer fra Piccachu - bare fordi jeg kan, skriver sangerinden, der har en gul, glimtende Gucci-kjole og håndlavede Piccachu-sko på.

Det er dog ikke kun tøjet, der tager udgangspunkt i Pokémon-universet. Også makeuppen er koordineret med resten af Piccachu-looket. Således har Oh Land fået sminket Pokémon-figurens karakteristiske røde kinder, mens hendes øjne er omkranset af knaldgule farver.

Oh Lands Pokémon-outfit kan ses i en af de kommende Voice Junior-udsendelser, der bliver sendt lørdage klokken 20:00 på TV 2.

Se Oh Lands Picchachu-look her: http://instagram.com/p/uIqj4hSKou/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip