Okore har vænnet sig til tempoet i Premier League

Den danske landsholdsspiller Jores Okore fik det meste af sidste sæson ødelagt af en alvorlig knæskade.

Men i denne sæson har Okore i lange perioder været stamspiller hos Aston Villa i Premier League, og det har hjulpet danskeren, der er noteret for 19 ligakampe i denne sæson.

- Jeg synes, jeg har udviklet mig meget i engelsk fodbold. Tempoet, intensiteten og modspillerne er på et andet niveau, og det har gjort, at jeg er blevet endnu mere udfordret.

- Jeg synes dog, at jeg har vænnet mig til forholdene nu, og det er jeg godt tilfreds med, siger Okore til FC Nordsjællands hjemmeside.

Okore sad på bænken i hele lørdagens 1-0-sejr på udebane over Tottenham, og det er han ikke tilfreds med.

- Jeg håber selvfølgelig at spille hver eneste kamp, men det er lidt svært, når man er i England, hvor der er et hårdt program, forklarer han.

Okore var tilbage som tilskuer for at støtte sine tidligere holdkammerater i FCN i søndagens 1-2-nederlag mod OB. Og han var glad for at være tilbage i de kendte omgivelser.

- Det er rigtig gode minder, jeg har herfra. Det er mange af mine gode kammerater, og jeg har haft mange gode oplevelser, så det er dejligt at være tilbage. Det er en tid, jeg selvfølgelig har savnet, efter jeg er flyttet til England, siger Okore.

Næste opgave for Aston Villa og Okore bliver FA Cup-semifinalen mod Liverpool på Wembley på søndag, mens opgøret ude mod Manchester City venter lørdag 25. april.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip